2 april 2022
Fifth NRE, Gasfabriek 5

Jubileum 55 jaar d'Haone

Categorie: Verenigingen

Op 21 april 1966 zag carnavalsvereniging d’Haone het levenslicht. En dus is de vereniging inmiddels toe aan het 55 jarig jubileum. Een carnavalsvereniging met een rijke historie.

55 jaar carnaval en verenigingsleven samenvatten in een paar woorden is onbegonnen werk. In al die jaren zijn er zoveel mooie bijeenkomsten en gezellige feesten geweest, niet weten waar te beginnen.

We kunnen trots zijn op een actieve vereniging, die steeds in de weer is met nieuwe activiteiten voor onze leden. Een ledenaantal wat lijkt te groeien tot een 300 leden, iets waar we ontzettend trots op zijn. Net als de sponsoren die ook tijdens een periode waarin we niets konden organiseren trouw zijn gebleven en de nieuwe sponsoren die ons hebben weten te vinden.

Zonder leden en sponsoren namelijk geen vereniging en zonder hen hadden we dit mooie jubileum niet kunnen vieren.

Ondanks dat de maatschappij een hele tijd stil heeft gelegen, heeft de vereniging niet stil gezeten. In het kader van het 55 jarig bestaan zijn we het hele jaar op onze socials (www.facebook.com/haone040 en www.instagram.com/haone040/) al bezig met het delen van foto’s en herinneringen van de afgelopen 55 jaar en hebben we ons logo in een feestelijk jasje gestoken.

Ook zijn we druk aan de slag gegaan met ideeën voor ons grote jubileumfeest op 11 december (verzet naar 2 april 2022) wat plaats zal vinden op de mooie locatie Fifth NRE. Een mooie zaal waar we er samen met diverse kapellen en artiesten een groot feest van zullen maken. 

Meer weten over onze mooie vereniging? Check www.haonepedia.haone.nl

 

Jubileum 55 jaar d'Haone

Meld u aan voor onze nieuwsbrief


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig nieuws over Lampegat de gekste

aanmelden