13 februari 2023 - 14 februari 2023
Domus Dela, Kanaalstraat 4, Eindhoven

Naar de overkant van de nacht

Samenwerking Federatie Eindhoven Carnaval en Afslag Eindhoven

Carnaval is een feest, maar vooral een fysiek bezinningsritueel. De vele indrukken, de prachtige mensen en vele gesprekken. De puurheid en de waanzin. Carnaval vier je niet, dat ben je. Of dat word je als je de juiste mensen ontmoet.

Op 13 en 14 februari 2023 is de theatervoorstelling Naar de overkant van de nacht van Afslag Eindhoven te zien in de DOMUSDELA Kapel in Eindhoven. Reserveer je kaarten bij het Parktheater met de kortingscode FEDERATIE2023 en betaal €15,- i.p.v. €18,50.

In deze voorstelling volgen we de 40-jarige stratenmaker Ralf. In een lange, met alcohol doordrenkte carnavalsnacht, probeert hij zijn leven op de rails te krijgen – of juist te laten ontsporen.

Voor het eerst sinds vijf jaar is hij weg van huis, weg van de intensieve zorg voor het gezin van zijn vriendin Sara. Wat leert hij in die vloeibare nacht van saamhorigheid, van warmte en vrolijke dwaasheid? Zwalkend in een heerlijke roes beziet hij zijn leven, en hoe hij zichzelf is kwijtgeraakt. Het is een eenzame onderdompeling in een overrompelend feest, in de hoop gelouterd weer boven water te komen.

Bekijk hier de trailer om een mooie indruk te krijgen: https://youtu.be/pS0IK76Vl9k
Voor meer informatie en recensies: www.afslageindhoven.nl

De voorstelling Naar de overkant van de nacht is gebaseerd op de gelijknamige roman van Jan van Mersbergen (bekroond met de BNG Nieuwe Literatuurprijs 2011).

2023-afslag-1870.jpg  

2023-afslag-1717.jpg

2023-afslag-1888.jpg

 

Naar de overkant van de nacht