Kerst- Nieuwjaarswens 2020-2021
24 december 2020

Kerst- Nieuwjaarswens 2020-2021


Beste Lampegatters en Lampegatterinnekes,

Het jaar 2020 zit er weer bijna op. En wat een jaar was het!
 
De SFEC is dankbaar voor iedereen die zich zo ontzettend heeft ingezet voor het Eindhovense carnaval en dat nog steeds doet. Zonder deze inzet was er geen carnaval in Eindhoven.
Dus bij deze: bedankt!
 
Het was een bijzonder jaar. Wij hebben met z’n allen een mooi feestje gevierd in februari maar daarna zaten velen van ons ineens thuis door het coronavirus. Het is een spannende en hele onzekere tijd geweest, en nog steeds.
Maar juist dan ontstaan ook hele mooie dingen. Verenigingen in Lampegat hebben de onderlinge banden aangehaald en overleggen over hoe zij in de toekomst zullen samenwerken, evenementen beginnen digitaal vorm te krijgen en nieuwe initiatieven ontwikkelen zich. Blijf dit allemaal volhouden!
 
Carnaval 2021 zal niet zijn zoals we gewend zijn. Zoveel is duidelijk. Voor de SFEC is ook duidelijk dat - hoe dan ook - carnaval in 2021 gevierd zal worden!
Tijdens Elluf-Elluf heeft Lampegat al kunnen en laten zien dat ook het coronavirus de Lampegatter niet tegenhoudt.
Velen van jullie zaten met iets lekkers en een carnavalspak aan in de eigen woonkamer. Misschien niet wat we willen maar toch ... het was een prachtig gezicht.
 
Carnaval leeft in het hart van heel Lampegat en dat zal met een bijzonder carnaval in 2021 niet veranderen.
 
De SFEC wenst iedereen een gezond en gelukkig 2021 in deze bijzondere tijden. Geniet samen uitbundig én ingetogen van de feestdagen!

 

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig nieuws over Lampegat de gekste

aanmelden