Elluf Elluf in Lampegat gaat door
4 november 2021

Elluf Elluf in Lampegat gaat door

Elluf Elluf in Lampegat gaat door!

Elluf Elluf nadert met rasse schreden en het verheugt ons bijzonder te kunnen melden dat het feest in Lampegat doorgaat!

De aftrap vindt donderdag 11 november plaats in café bar ’t Lempke op het Stratumseind, en niet in de Effenaar zoals eerder gemeld. ’t Lempke is al om 12.00 uur open.

Vanaf 17.11 uur is de opening van het traditionele carnaval, met het aanslaan van het eerste vaatje bier, gevolgd door optredens van onder andere de Dorini’s, Luc Vaesen en Dolle3s & The Tony’s. Blaaskapellen kleuren de avond verder muzikaal in. Bovendien zal het officiële motto voor aankomende carnaval 2022 worden onthuld.

Rond 19.30 uur sluiten de cafés Herberg Oud Eindhoven, Santé, Tipsy Duck, La Route, Sgt. Peppers en de Oude Rechtbank op het Stratumseind aan. Ook hier treden Luc Vaesen, Dolle3s & The Tony’s én Rick ter Meer op, evenals de nodige blaaskapellen. Aan de gevel van Herberg Oud Eindhoven wordt om 21.11 uur het Haône Lempke ontstoken dat blijft branden tot en met carnaval 2022.

Ook het Wilhelminaplein viert de opening van het carnavalsjaar. In café Wilhelmina wisselt CV Niehaals om 20.11 uur van prins, gevolgd door de prinsenwisseling van Koninklijke CV Café Wilhelmina om 22.11 uur. Tussen deze wisselingen door treedt stadsprins Ludovieckus met zijn gevolg binnen. Ook op het Wilhelminaplein begeleiden diverse blaaskapellen het feestgedruis, en treden onder meer de Bockelullos op. 

Kortom: een mooi programma voor Elluf Elluf.

De SFEC wijst feestvierders uitdrukkelijk op de geldende coronamaatregelen. In navolging van de rijksoverheid vragen wij van iedereen om de eigen verantwoordelijkheid te nemen zodat we er samen een mooi en veilig feest van kunnen maken. Zorg voor die QR-code en blijf thuis met klachten! In Lampegat kunnen wij dit!

Wij roepen alle Lampegatters en Lampegatterinnekes op voor een daverend openingsschot van het carnavalsfeest in Lampegat!  Wees voorzichtig voor en met elkaar!

Salaai!

Ivo Soetens, voorzitter sFEC 

Locatie: Cafe Bar 'Lempke (Stratumseind), Stratumseind, Wilhelminaplein ....

Meld u aan voor onze nieuwsbrief


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig nieuws over Lampegat de gekste

aanmelden