Bestuursleden stellen zich voor
8 oktober 2021

Bestuursleden stellen zich voor

IVO SOETENS, voorzitter

Hallo, Ik Ivo Soetens (39) en sinds 2020 voorzitter van de SFEC. In Eindhoven geboren, in Son en Breugel leren vieren en in Eindhoven heb ik dat verder ontwikkeld. Carnaval zit al van jongs af aan in mijn bloed. De kers op de taart was toch echt het mogen zijn van dé Dorstlustige Hoogheid van Lampegat!

Voor mij is carnaval een feest van samen zijn, samen vieren en samen delen. Even minder stil staan bij de vervelende dingen in het leven en echte contacten leggen. Ik hou er van!

In het dagelijks leven ben ik advocaat én ondernemer. Ik heb het geluk dat ik de leukste en mooiste vrouw heb. Samen met Annika en twee apen (Daantje en Maxim) hebben we een goed leven!

RENEE VAN DEN HURK, secretaris

Mijn naam is Renée van den Hurk, ik ben 30 jaar en woon in het mooie Lampegat.

Samen met mijn vriend Joost zijn wij een prachtig huis aan het verbouwen om ons eigen plekje in het Lampegat te krijgen.

Ik ben geboren in een echte Eindhovense Carnavals familie. Mijn vader speelt bij de Dommelaers en mijn moeder heeft voor meerdere stadsprinsen de pakken mogen maken en organiseert Pekske Pronken. Tijdens de carnaval ben ik overal te vinden. Ben ik niet naar een optreden van Joost of papa aan het kijken dan sta ik te feesten op de Markt, Stratumseind of Wilhelmina plein. Ik vind het heerlijk om in het Lampegat carnaval te vieren want overal is het gezellig en heeft iedereen het naar zijn zin. Tijdens carnaval bloei ik altijd helemaal op!

Ik heb zelf al verschillende dingen voor de Carnaval in Eindhoven gedaan:

Kindercarnaval bij Wilhelmina, Bestuur Club 111, Lampjesbal, De Mix, HBBF presenteren en 11 jaar geleden was ik hofdame bij Stadsprins Maquinarius. Ik ben lid van d’Haone, Niehaals en Club 111.

In het dagelijks leven werk ik als Showproducent bij Your-productions en werk ik nog even als mentor op het voortgezet speciaal onderwijs, met de doelgroep autisme.

Voor de SFEC vervul ik op dit moment de taak als secretaris. Maar wij werken als een team binnen het bestuur van de SFEC en gebruiken ieders kwaliteiten en talenten bij alles wat op ons pad komt. Ik ben een voorstander van een divers carnaval en verbondenheid bij iedereen. Ik heb erg veel zin in alles wat er weer aan komt en hoop iedereen weer snel te zien.

LAURENS WEERS, penningmeester

Ik ben Laurens Weers (40) en sinds 1 januari 2020 penningmeester van de Federatie. In het dagelijks leven ben ik chef geld van Lightyear. Ik ben getrouwd met Saskia en ons zoontje Abel is alweer twee en een half.

Als geboren Eindhovenaar, maar als zoon van twee Amsterdamse ouders, is carnaval mij niet met de paplepel ingegoten. Voorheen speelde mijn carnaval zich slechts af op het Stratumseind. 

Je kan je voorstellen dat er een wereld voor me open ging toen ik adjudant mocht zijn voor de allerbeste stadsprins van 2018. Sindsdien ben ik carnaval op haar echte waarde gaan schatten en is het heel snel in mijn bloed gaan zitten. Carnaval is het feest voor onverwachte ontmoetingen. Het feest waar je echte ware verbinding kan maken met vreemden om ze na 5 minuten nooit meer zien, of ze juiste elke dag weer tegen te komen. 

Waar misschien het carnaval in haar puurste vorm wel plaatsvindt bij de verenigingen in alle wijken van de stad, ben ik als inwoner van Stratum gedurende carnaval wel het meest van de tijd in het centrum. 

 

DAVY VERSFELD, bestuurslid

Mijn naam is Davy Versfeld, 33 jaar oud, getrouwd met Geeske (36) en vader van zoon Giem (4) en dochter Lout (9 maanden).

Als echte Lampegatter woon en werk ik (voornamelijk) in Eindhoven. Met mijn bedrijf Blue Monkey Event Management ben ik inzetbaar als specialist op het gebied van totaal advies, organisatie en realisatie van grootschalige evenementen met als focusgebieden vergunningen en veiligheid, productie coördinatie en horecamanagement . Daarnaast ben ik tevens mede organisator van Klets!. Klets! is dé tonpraat avond van Eindhoven wat jaarlijks terugkeert in het Pullman hotel in Eindhoven.

Tijdens carnaval ben ik overal en nergens te vinden. Ik hou van de diversiteit die onze stad te bieden heeft en maak dan ook graag dagelijks een rondje door de stad om op zoveel mogelijk plekken de echte Lampegatse carnavalssfeer te proeven.

Ik kijk er enorm naar uit om mijn werkzaamheden binnen het bestuur van de SFEC op te pakken samen met alle verenigingen, locaties, initiatiefnemers en alle anderen die het Lampegats carnaval een warm hart toedragen.

En ben je benieuwd naar onze gezichten? KLIK HIER

 

 

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig nieuws over Lampegat de gekste

aanmelden